Sat January 19, 2019 | Todays Paper | Demo

Om oss

Workplace är ett dotterbolag till ABC Tech AB och i grund och botten ett IT-bolag med fokus på digitalisering. Vi hjälper dynamiska företagsledare utveckla och underhålla sitt digitala varumärke.

Workplace är din digitala arbetsplats. Vi har skapat en digital plattform för arbetsgivare, en samlingsplats för chefer, för team och för anställda i ett företag. Där kan man arbeta ensam, tillsammans med andra eller/och med hela bolaget. Genom att digitalisera och automatisera aktiviteter samt integrera företagets befintliga infrastruktur, hjälper vi företag skapa ett digitalt varumärke.

Vi tror på att framgångsrika företag skapas av starka förbindelser och goda relationer. Men hur behåller man anknytningar i denna tid av utveckling? Att tappa relationer är otroligt kostsamt, att skapa nya är tidskrävande. Tid och resurser är ständiga bristvaror hos våra kunder. Våra verktyg löser just detta. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara digitala, framgångsrika företag.

Timeline    

 • Compnay name
 • Title
 • Location
 • Time Period
  -
 • Description
 • Refrence Email
 •  
    I currently work here
Current

CEO @ Qmatchup IncJ

January 2010 - Still working | Stockholm

Accomplished Business Developer backed by proven track record from various industries with skills to deliver diversity, corporate training and organizational development activities for start-up to multi billion dollar worldwide corporations across multiple sites.  
2010

CEO @ Volvo A

December 2008 - January 2010 | Stockholm

Visible achievements include developing sales opportunities that supports business strategy, productivity and profitability. Covering all aspects of the business development model including growth hacking, channel sales, channel marketing, prospecting, sales cycle management, quota attainment, client account management, retention and up-selling. Skilled in implementing comprehensive programs in training/development, partner opportunities and management development programs. Active champion of evolving diversity management, EEO and affirmative action initiatives for the past 10 years.

Mission

Vår mission är att som en del av Qmatchups ekosystem skapa digitala verktyg där alla företag och privatpersoner kan samverka i en trygg, verifierad miljö.

Vision

Vår vision är att alla arbetsgivare och anställda ska ha tillgång till sin digitala arbetsplats.  

CSR

Workplace följer ABC Tech´s CSR-program!

På ABC Tech arbetar Qmatchup Ecosystem fokusgrupp hårt med att bygga upp starka, attraktiva och ansvarstagande varumärken med sund företagskultur. Fokusgruppen består av medlemmar från företag och affärsområde som är en del av ekosystem i ABC Tech AB.

Här diskuteras allt från diskriminering, integritet, miljö till hur vi förhåller oss till våra leverantörer och kunder samt krav på oss själva och de som levererar till våra kunder.

Vi tar även upp frågor rörande hållbar samhällskultur och sociala insatser.

Som en del utav ABC Tech-organisationen har vi från starten arbetat för det papperslösa kontoret och den digitala arbetsplatsen. Vi är till 99% papperslösa och 100% digitala. Anledningen till detta är inte enbart att skapa en effektivare arbetsstruktur med snabbare processer. I grunden ligger vårt miljötänk i fokus där vi genom digitala möten minskar på resor och utsläpp och genom papperslös hantering bidrar till en mer hållbar miljö.

Announcement

Vacancy List